KNYTKALAS

KNYTKRAFT

VAD VI GÖR

MEDARBETARE

VERKSAMHETEN

VÅRA UPPDRAG

RÅDGIVNINGEN

AFFÄRSRÅDGIVNING

NATURTURISM

DIGITALTURISM

MÅLTIDSTURISM

SMAK AV EN PLATS

STARTA LIVSMEDELSFÖRETAG

RELATIONSJORDBRUK

NORRLANDSLÄNEN - AFFÄRSRÅDGIVNING

Knytkraft erbjuder affärsrådgivning till dig som är företagare på landsbygden och som:

 • är på väg att starta verksamhet inom besöksnäring eller jordbruksföretag.

 • befintliga företag inom besöksnäring eller jordbruksföretag som diversifierar sig på och som behöver utveckla sitt företag.

 

Vi är specialiserade på besöksnäringens alla delar, från boendeanläggningar till upplevelseföretag till livsmedelsföretag. Vi är särskilt duktiga på landsbygds-, natur- och måltidsturism, men även på mat och måltid, allt från mathantverk till andra livsmedelsföretag.

 

Ditt företag måste finnas på landsbygden (max. 3000 invånare). Ett företag som har sitt säte i en större ort kan få stöd om verksamheten stärker landsbygden. För dig som entreprenör kostar rådgivningen 270 kr per timme, resten står Länsstyrelsen för. Vi arbetar med rådgivning via telefon eller Skype. Vid mer omfattande rådgivning kan vi även göra personliga besök. Vi kan också samla flera företag till rådgivning i grupp.

 

Vi erbjuder några av landets mest erfarna entreprenörer som rådgivare. Våra rådgivare är själva verksamma som företagare. Vi inleder med en dialog med dig, där du får berätta om ditt företag och om vilka behov av rådgivning du har. Vi kommer överens om hur mycket tid som kan gå åt och sen får du personlig kontakt med precis den rådgivare som motsvarar dina behov. Urban Laurin eller Per Nilsson blir din första kontakt.

 

Om det behövs, får du flera rådgivare beroende på dina behov. Vi tar fram den kompetens du söker, allt från produktutveckling och lönsamhet, till kund och marknad. Vi är mycket kunniga om de digitala plattformar som blir allt viktigare för turismen och livsmedelsföretag.

 

Vi är öppna för att ha en dialog med dig om allt, men vill särskilt lyfta fram:

 • Landsbygds- och naturturism

 • Turism och digital transformation

 • Måltidsturism

 • Lokal mat, smak av en plats och kvalitet

 • Starta livsmedelsföretag eller förändra det du redan har

 • Relationsjordbruk och den moderna byn

 

 

TILL TOPPEN

 

Knytkraft Ekonomisk Förening

Ishult Villan

570 91 Kristdala

info (at) knytkraft.se

Per Nilsson

Tfn 0703 - 25 75 95

 

 

 

 

Knytkraft med knytkalas

 

för samverkan, interaktivitet och öppen innovation